2012-05-15 09:25:43• hírek • Kocsis Zoltán

Családi vetélkedő pénteken

Apák Napja alkalmából családi vetélkedőt szervez péntek délután a Romániai Magyar Demokrata Szövetség Szatmárnémeti Szervezete a Kossuth-kertben. A mókás-szórakoztató eseményre péntek délig várják a vállalkozó kedvű családok jelentkezését.

Az Apák Napja közismertség tekintetében némileg elmarad az Anyák Napja mögött, noha Romániában ugyanúgy 2010-ben vált törvény által elismert ünneppé. A világ legtöbb országában, többek között Magyarországon is, június harmadik vasárnapján ünneplik. Ezzel szemben Romániában május második vasárnapja az apáké. Ennek tükrében is szervez az RMDSZ május 18-án, pénteken jó hangulatúnak ígérkező családi vetélkedőt, ahol értékes nyereményekhez lehet majd hozzájutni.

„A családépítő játékokkal szeretnénk minden korosztályt megmozgatni és hozzájárulni a közöttük lévő kapcsolatok szorosabbá fűzéséhez", mondta a Szatmár.ro megkeresésére Csák Gyöngyi főszervező.

A péntek délután 17-20 órák között sorra kerülő eseményen többek között evőversenyen, kötélhúzásban, akadályfutásban mérhetik össze erejüket és tudásukat a családok, de lesz meseíró verseny is. A szervezők minden gyerekes családot várnak, a Chilly Csárda Étterem, az Al Capone Étterem és a Retro babám könyvesbolt pedig értékes nyereményeket ajánlott fel a legügyesebbeknek. Az első díj egy négy személyre szóló étkezési utalvány a Chilly Csárda Étteremben, a második díj egy 60 lej értékű étkezési utalvány az Al Capone Étteremben, a harmadik pedig egy értékes könyvutalvány a Retro babám könyvesbolt felajánlásából. Mindemellett a Harag György társulat felajánlásából a résztvevő családok között kisorsolnak egy, a jövő évadra érvényes családi színházbérletet.

Aki kellemes játszadozással és vetékedéssel szeretné eltölteni a péntek délutánját, az péntek délig jelentkezhet telefonon a 0740420920-as számon Csák Gyöngyinél, illetve emailben a csakgyongyi@yahoo.com címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: